جدیرترین اخبار :
  • منطقه آزاد چابهار در مسیر انرژی پاک
  • تجلیل از ۱۶۰ کارگر نمونه منطقه آزاد چابهار
  • دیدار رئیس هیات مدیره و مدیر عامل سازمان منطقه آزاد چابهار با مدیر عامل شرکت سپاد خراسان
  • سر آغازی برای پایه گذاری و هم افزایی فعالان اقتصادی شرق کشور
  • معرفی چابهار؛ بهشت سرمایه گذاری و گردشگری، در سطح ملی و بین‌المللی با همکاری ایران پرس
رئیس کمیته ملی موزه های ایران:

چابهار مرکز تعاملات فرهنگی و ارتباطات کشورهای حاشیه اقیانوس هند است

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 96/08/11 | تعداد بازید :2618
رئیس کمیته ملی موزه های ایران گفت: منطقه راهبردی چابهار موقعیت تاریخی و فرهنگی مناسبی دارد و به نوعی مرکز تعاملات فرهنگی و ارتباطات کشورهای حاشیه اقیانوس هند و سواحل جنوبی است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار به نقل از، ایرنا، سید احمد محیط طباطبایی روز چهارشنبه در اجلاس جهانی موزه های آسیا و اقیانوسیه (ایکوم - آسپک) در منطقه آزاد چابهار اظهار داشت: گفت و گو و تعامل بین کشورهای عضو از مهمترین اهداف این اجلاس است تا بتوانیم برنامه های بیشتری را برای آینده داشته باشیم.
وی گفت: موزه ها نقش مهمی برای معرفی فرهنگ های مختلف دارند و بهتر می توانند در تعامل با فرهنگ ها ایفای نقش کنند.
وی افزود: چابهار یکی از نقاط مهم ایران برای توسعه روابط با کشورهای منطقه است و نقش مهمی در توسعه و آبادانی سیستان و بلوچستان و کشور دارد.
وی تصریح کرد: موزه ها در ارتباطات بین کشورهای منطقه تاثیرگذار هستند و باید بیش از پیش مورد توجه مسئولان قرار گیرند.
وی بیان کرد: سازمان منطقه آزاد چابهار نقش مهمی در معرفی ظرفیت ها و توانمندی های تجاری، اقتصادی، فرهنگی و گردشگری دارد.
رئیس کمیته ملی موزه های ایران برگزاری اجلاس جهانی موزه های آسیا و اقیانوسیه (ایکوم - آسپک) در چابهار را نوید دهنده توسعه و معرفی این منطقه محروم دانست.
محیط طباطبایی ادامه داد: برخی اقدامات انسانها در سال های اخیر سبب بحران هایی نظیر خشکسالی، کم آبی و گرم شدن زمین شده است.
به گزارش ایرنا، اجلاس جهانی موزه های آسیا و اقیانوسیه (ایکوم - آسپک) با حضور مهمانان و شخصیت هایی از 9 کشور جهان بمدت دو روز(چهارشنبه و پنجشنبه) در محل تالار همایش های بین المللی منطقه آزاد چابهار در حال برگزاری است.
شهرستان چابهار براساس سرشماری آبان سال 1395 با جمعیت 283 هزار و 204 نفر و 48 هزار و 147 خانوار از شمال به شهرستان های نیکشهر، قصرقند و سرباز، از شرق به کشور پاکستان، از جنوب به دریای عمان(مکران) و از غرب به شهر کنارک متصل است.
چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از 2 شهر چابهار و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، 6 دهستان و 438 روستا تشکیل شده است.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل